LBV

LBV is een onafhankelijke vakbond van en voor werknemers en werkzoekenden en is opgericht in 1969. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam. LBV is als onafhankelijke vakbond niet-aangesloten bij een overkoepeling van vakbonden en is daardoor beter in staat voor u op te komen dan vakbonden die onderdeel uitmaken van een groter geheel. Dat doet LBV inmiddels voor ruim 1 miljoen werknemers. Bovendien is LBV politiek dakloos en heeft zij geen enkele binding met religieuze of levensbeschouwelijke organisaties en instanties.

Het lidmaatschap van een vakbond is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend als dat dit vroeger het geval was. De maatschappij is veranderd en de individualisering van de mens staat daarin centraal. Steeds meer mensen zijn ervan overtuigd dat ze op velerlei gebied hun eigen boontjes kunnen doppen. Dit kan lang goed gaan totdat er serieuze problemen ontstaan. Juist op die momenten realiseert men zich hoe belangrijk de expertise van een vakbond kan zijn. Wanneer men geen lid is van een vakbond, dan kan dit betekenen dat men met torenhoge juridische kosten wordt geconfronteerd.

LBV kenmerkt zich als vakbond door een uiterst succesvolle en professionele ledenbehartiging. Doordat LBV een non-profit karakter heeft wordt de contributie zo laag mogelijk gehouden. Hierdoor is LBV gemiddeld tot 40 procent goedkoper dan andere vakbonden (maximaal 10 euro per maand), en dat voor een onafhankelijke en betrouwbare dienstverlening! LBV is momenteel de snelst groeiende vakbond in Nederland.

Surf voor meer informatie naar: LBV


Logo

ZHE Trading BV is gevestigd in Heijningen sinds 1997. Voorheen was ZHE vanaf 1981 alleen gevestigd in Maasdam. ZHE Trading BV is een afsplitsing van het moederconcern ZHE Heijningen BV, welke vooral gericht is op de landbouwsector. ZHE wordt dagelijks bestuurd door vader en zoon Pasman en is dus een echt familiebedrijf.

ZHE is gespecialiseerd in verkoop van BCS compact tractoren en tuinmachines zoals grasmaaiers, zitmaaiers, tweewielers, bosmaaiers, hakselaars, enz. Naast tractoren en tuinmachines heeft ZHE ook import van Hyundai vorkheftrucks, New Holland tractoren, New Holland oogstmachines en Celli aanbouwwerktuigen. ZHE opereert door geheel Nederland. U als klant geniet van het voordeel om rechtstreeks bij de importeur zaken te doen. Service staat bij ZHE hoog in het vaandel. ZHE levert service door geheel Nederland met een team van gespecialiseerde monteurs. ZHE beschikt over een groot onderdelenmagazijn waar u als eindgebruiker ook rechtstreeks kunt bestellen. 

Voor de invulling van de verschillende activiteiten kan ZHE Trading een beroep doen op haar team met gecertificeerde en uiterst gemotiveerde medewerkers. ZHE Trading BV  beschikt over ongeveer 50 medewerkers die verantwoordelijk zijn voor verkoop, magazijn en reparatie/onderhoud.

Surf voor meer informatie naar: ZHE


Black Horse Roosendaal

De Black Horse is een gezellig café en zalencomplex gelegen in de directe nabijheid van het NS-station en op korte loopafstand van het winkel- en uitgaanscentrum. De Black Horse is eveneens het thuishonk van De Pion.

Bent u op zoek naar een mooie sfeervolle locatie voor een feest, receptie, vergadering, lezing, cursus of andere gelegenheid, dan bent u bij de Black Horse aan het juiste adres. In deze accommodatie kunnen gezelschappen terecht tot 500 personen. Elke zaal is voorzien van airconditioning en een geluidsinstallatie. Tussen de grote en kleinere zalen is een ambachtelijke keuken gesitueerd, waar u de meest verrukkelijke hapjes kunt verkrijgen.

Ook kunt u bij de Black Horse terecht voor catering in de ruimste zin van het woord. Of het nu gaat om hapjes, salades, lunch, koude of warme buffetten, bedrijfscatering of diners; bij de Black Horse is dit allemaal mogelijk, zowel op locatie als in één van hun mooie, sfeervolle zalen.

De ervaren chef-kok Eric Meeusen en zijn keukenbrigade weten van iedere gelegenheid een festijn te maken. Surf voor meer informatie naar de: Black Horse