Logo

ZHE Trading BV is gevestigd in Heijningen sinds 1997. Voorheen was ZHE vanaf 1981 alleen gevestigd in Maasdam. ZHE Trading BV is een afsplitsing van het moederconcern ZHE Heijningen BV, welke vooral gericht is op de landbouwsector. ZHE wordt dagelijks bestuurd door vader en zoon Pasman en is dus een echt familiebedrijf.

ZHE is gespecialiseerd in verkoop van BCS compact tractoren en tuinmachines zoals grasmaaiers, zitmaaiers, tweewielers, bosmaaiers, hakselaars, enz. Naast tractoren en tuinmachines heeft ZHE ook import van Hyundai vorkheftrucks, New Holland tractoren, New Holland oogstmachines en Celli aanbouwwerktuigen. ZHE opereert door geheel Nederland. U als klant geniet van het voordeel om rechtstreeks bij de importeur zaken te doen. Service staat bij ZHE hoog in het vaandel. ZHE levert service door geheel Nederland met een team van gespecialiseerde monteurs. ZHE beschikt over een groot onderdelenmagazijn waar u als eindgebruiker ook rechtstreeks kunt bestellen. 

Voor de invulling van de verschillende activiteiten kan ZHE Trading een beroep doen op haar team met gecertificeerde en uiterst gemotiveerde medewerkers. ZHE Trading BV  beschikt over ongeveer 50 medewerkers die verantwoordelijk zijn voor verkoop, magazijn en reparatie/onderhoud.

Surf voor meer informatie naar: ZHE


Black Horse Roosendaal

De Black Horse is een gezellig café en zalencomplex gelegen in de directe nabijheid van het NS-station en op korte loopafstand van het winkel- en uitgaanscentrum. De Black Horse is eveneens het thuishonk van De Pion.

Bent u op zoek naar een mooie sfeervolle locatie voor een feest, receptie, vergadering, lezing, cursus of andere gelegenheid, dan bent u bij de Black Horse aan het juiste adres. In deze accommodatie kunnen gezelschappen terecht tot 500 personen. Elke zaal is voorzien van airconditioning en een geluidsinstallatie. Tussen de grote en kleinere zalen is een ambachtelijke keuken gesitueerd, waar u de meest verrukkelijke hapjes kunt verkrijgen.

Ook kunt u bij de Black Horse terecht voor catering in de ruimste zin van het woord. Of het nu gaat om hapjes, salades, lunch, koude of warme buffetten, bedrijfscatering of diners; bij de Black Horse is dit allemaal mogelijk, zowel op locatie als in één van hun mooie, sfeervolle zalen.

De ervaren chef-kok Eric Meeusen en zijn keukenbrigade weten van iedere gelegenheid een festijn te maken. Surf voor meer informatie naar de: Black Horse