Het is zover, de finale van Het Open Online Roosendaals Bekertoernooi kan gespeeld gaan worden. Afgelopen week heeft Bram v.d. Berg de Bergse Rob Hopman-Been uitgeschakeld, en vanavond heeft Cees IJzermans direct Bram verslagen. Dat was een waar bloedbad. Hieronder vindt u integraal de partijen.

In de slotstelling is het mat in vijf voor wit.

Cees zal het nu op mogen nemen tegen Jordy Schouten, beiden zijn oud-jeugdkampioenen van onze vereniging. Cees werd in 2008 kampioen, een jaar later was het de beurt aan Jordy. Er wordt dan ook een ware clash verwacht. Jordy verkeert in de luxe-positie dat bij verlies van de match, hij nog een herkansing heeft. Dit spektakel wilt u niet missen, dus zal zodra er bekend is wanneer deze titanenstrijd zal plaatsvinden deze week, via dit kanaal, maar ook via de Social media een link worden gedeeld om het spektakel te volgen.

Wees niet getreurd, na deze finaleweek, gaat het schaken gewoon verder maar dan voor de jeugdafdeling met het eerste Lentekampioenschap!

Reacties  

#1 René van den Broek 15-04-2021 10:21
Mooi vuurwerk mannen ! En succes in de finale... wacht in spanning de link naar jullie 'live' partijen af... toch mooi dat we jullie dan op die manier dan toch nog eens bij De Pion aan de slag kunnen zien :-) !

Log in om een reactie te geven op dit artikel.