Competities Jeugd 2018

De competities bij de jeugdafdeling naderen nu hun ontknoping. Er zijn drie bekers per groep die straks bij de afsluiting van het seizoen worden uitgereikt. De standen zijn als volgt:

In de A-Groep kan Marieke de hoofdprijs niet meer ontgaan en daarmee is zij straks de nieuwe clubkampioen bij de jeugd. Daarachter is Joshua deze keer the best of the rest. Hij heeft dit seizoen duidelijk stappen gemaakt.

In de B-Groep gaat de cup met de grote oren naar Victor van Gentevoort. Hij eindigde gelijk met Siem van der Sloot maar Victor won het onderlinge potje en dat telt bij een gelijke stand.

Levy Elsten gaat soepeltjes naar de eindoverwinning. Hij verloor twee potjes maar won er dertien.

Ook in de D-Groep zijn de kaarten geschud. Thimo Linders kan niet meer worden ingehaald. Hij won in december de E-Groep en nu dus meteen de D-Groep erachteraan. Dat belooft wat!

In de E-Groep moeten Mickey Hoevenaars en Robin de Bock nog even een potje stoeien om de hoofdprijs.

De kinderen van Sjors Sportief spelen ook een competitie. Daar is het nog best spannend in de top. De broers Fabio en Daniel Quilotte nemen het in de top  op tegen Adam Chikhi.

De schaaklessen zijn nu allemaal afgelopen. Er zijn dus geen lessen meer dit seizoen. Aanstaande vrijdag 18 mei is het geen schaakclub. Dan hebben we nog een inhaalavond op 25 mei die start om 19.00 uur. Op 1 juni spelen we het beroemde familieschaak. Elk lid mag een ander lid van de familie meebrengen voor een tweetallentoernooi. We starten dan om 18.00 uur en het duurt tot 20.00 uur.

Op vrijdag 8 juni spelen we per groep om het snelschaakkampioenschap. Dat begint gewoon om 19.00 uur en duurt dus maar een uur.

Op vrijdag 15 juni sluiten we het schaakseizoen bij de jeugd af met het Bollebuiken festijn, de diploma uitreiking en de prijsuitreiking.

Het hele programma is altijd te vinden op onze website via de jeugdkalender.

 

Log in om een reactie te geven op dit artikel.