Nard, Rinus en Patrick

Gisteren hielden we onze traditionele nieuwjaarsreceptie voor al onze leden (jeugd en senioren) en hun aanhang. Zoals gebruikelijk werden de vrijwilligers die meehelpen bij de jeugdafdeling in het zonnetje gezet. Zo zijn er de drie mannen Nard, Patrick en Rinus die elke week hun steentje bijdragen. Ze werden dit jaar beloond met een kaaspakket en meer lekkers. Nieuw als jeugdleidster is dit jaar Saskia Bookelaar. Zij helpt mee bij het indelen en het verwerken van de resultaten van de competitie van de hele kleintjes. En Sally kreeg ook zo'n lekker Rituals pakket aangezien ze elke week het winkeltje mee draaiende houdt. En waar zouden jullie (en ik in het bijzonder) zijn zonder Dian? Ook voor haar was er zo'n Rituals pakket uiteraard.

Er was een hapje en een drankje en we speelden een speciaal soort schaak. Er werd gespeeld in tweetallen en eerst moest er een kaart getrokken worden uit een set met kaarten waar de eerste zetten van de meest voorkomende openingen op staan. Die opening moest eerst worden gespeeld en daarna was het Hands and Brains schaak. De Brains van het tweetal noemt het stuk dat gespeeld moet worden en de Hands voert de zet uit met dat stuk, maar moet dus nog wel goed nadenken waar dat stuk of de pion naar toe moet!

De foto's staan weer online. Er ging een kleine fotoshoot van de familie Bolster aan vooraf. Bolster zult u zeggen? De kinderen op de foto mogen allemaal ome Benny zeggen tegen één van onze leden, misschien is dat wat duidelijker. Als je naar het gezicht van de jongen rechts op de foto (Jibbe) kijkt, geloof je me meteen.

Log in om een reactie te geven op dit artikel.