Informatieavond Stap 1
Contact Jeugdleider Koen Riemens, telefonisch bereikbaar: 06-19005087 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geachte ouders,

De jeugdafdeling van De Pion organiseert op 25 januari 2019 een informatieavond voor ouders van jeugdleden die schaakles krijgen in Stap 1. Het is allemaal te doen op het Jan Tinbergen College (2e verdieping, A-vleugel). Uw aanwezigheid wordt daarbij zeer op prijs gesteld en is eerlijk gezegd noodzakelijk. Wij ontvangen u met koffie en thee tussen 18.50 en 19.00 uur. Het programma start precies om 19.00 uur en duurt tot uiterlijk 19.45 uur. Zorg in ieder geval dat u ruimschoots op tijd aanwezig bent.

De avond is onder meer bedoeld om nader kennis te maken met De Pion en het team met docenten in Stap 1 aan u voor te stellen. Daarnaast is het ook een leuke gelegenheid om kennis te maken met andere ouders. Na afloop is er gelegenheid om (invididuele) vragen te stellen en opmerkingen dan wel andere zaken die vooral u en uw kind aangaan onder onze aandacht te brengen.

Bent u verhinderd, neem dan contact op met Koen Riemens! Wij kijken dan graag samen met u welke andere (extra) informatieavond u dan wel kunt bijwonen.

Vertrouwende u tot zover genoegzaam te hebben geïnformeerd, verblijven wij,

mede namens het bestuur van De Pion,

met vriendelijke groet en tot vrijdag aanstaande,

Docententeam Stap 1
1. Kimberley Oostvogels
2. Patrick Heijnen
3. Marieke van Essen
4. Ger IJzermans

Locatie Jan Tinbergen College