Teamcaptain Frank won als eerste door een stuk te winnen van Mees Willemsen. Een partij die vroeger geregeld werd gespeeld. Onze Teamcaptain heeft vroeger immers bij de Schaakhoeve gespeeld.

Lewon mocht op het eerste bord plaatsnemen en kwam daar Casper van Maanen tegen. Casper speelde een niet-zuivere variant van het Siciliaans en verloor een kwaliteit.

Matchwinnares werd Kimberley. Zij tikte het derde bordpunt binnen tegen Dick Vermaesen. Tijdens de partij wist ze pionnen op te rapen en na een merkwaardige blunder van haar tegenstander waarbij een toren cadeau werd gedaan, waren de matchpunten binnen.

Zouden we vier bordpunten kunnen behalen? Ferdin speelde op het laatste bord tegen Wim Rijsdijk. Hij kreeg veel spel en leek op een overwinning af te gaan. Maar het ging mis. Er werden tactische fouten gemaakt waarna een kwaliteit verloren raakte. Ondanks de achterstand zag Ferdin nog kansen voor remise en die werd enigszins verrassend overeengekomen.

Supporter Koen voor zag ons team nog van wat opbouwende kritiek, waarvoor dank!

Er werd alleen niet lang nagepraat. Door omstandigheden was de speelzaal verre van optimaal. Gelukkig maakte de muziek en de sfeer in de auto dat nog wat goed.